Головна » 2016 » Червень » 03

Урок - це  основна форма навчання. Через нього проходять усі діти. Тільки захоплена своєю справою людина, яка глибоко віддана своїй учительській професії, гаряче любить своїх учнів, може так захоплено і так урочисто написати про урок: « Доброго дня, урок! Де ти народжуєшься, де ти живеш, урок? У класній кімнаті? Але ти не можеш там жити один, ти ж не можеш існувати без мене. Я тебе обмірковую, планую, проводжу. Ось і виходить, що ти живеш у моїй голові, у моєму серці».

 

 

 Рекомендації молодим вчителям в підготовці до уроку

  1. Вчитайся у розділ програми, який потрібно вивчити на даному уроці, а в деяких випадках – і пояснювальну записку.
  2. Вивчи матеріал цього розділу, питання, теми.
  3. Сформуй задум уроку, дай відповідь на запитання, чого б ти хотів досягти в результаті його проведення, сформулюй мету уроку ( навчальну, розвивальну, виховну).
  4. Уяви колектив даного класу, уявно намалюй ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: AlexSHOP | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)

                             До уваги вчителів німецької мови

  10 червня 2016 року з 14.30 до 15.30 в приміщенні Гете-Інституту відбудеться семінар-практикум з теми: «Застосування фільмів та відео на уроках німецької мови». Семінар проводить Товста Олена, консультант видавництва CORNELSEN в Україні. Кожен учасник семінару отримає сертифікат та дидактичний матеріал. Детальніше дізнатися про семінар можна на сайті ТОВ «Лінгвіст».

Переглядів: 807 | Додав: AlexSHOP | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)