Головна » Архів матеріалів

      Видавництво «Ранок» разом з автором підручників німецької мови Сотниковою С.І. запрошує Вас взяти участь у вебінарах. Ви зможете краще ознайомитись з новими підручниками, які стали фіналістами Всеукраїнського      конкурсу підручників і отримати сертифікат. Участь у вебінарах безкоштовна (детальніше  дивитися на сайті методиста Чередніченко В.М.).

Участь у вебінарах від видавництва "Ранок" БЕЗКОШТОВНА! Всі зареєстровані учасники  вебінарів гарантовано отримають СЕРТИФІКАТИ ЗА УЧАСТЬ та матимуть можливість користуватися спеціальними акційними пропозиціями від видавництва "Ранок"! 

Вебінари: 
1) Презентація нового підручника "Німецька мова. 7(7) клас" (німецька як перша іноземна мова) для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

 Дата та час: 10.03.2015. 19.0 ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: AlexSHOP | Дата: 06.03.2015 | Коментарі (0)

     26.02.2015  у спеціалізованій школі №28 відбулося заняття школи професійного зростання  учителів німецької мови з теми: «Методика проведення уроку-презентації проектної роботи». Презентуючи  досвід роботи вчителя німецької мови Суботіної О.Ф., заступник директора з НВР Гнєзділова М.В. зупинилася на  створенні різноманітних проектів вчителем і учнями не тільки на уроках, а і у позакласній роботі. Логічним продовженням заняття став  урок - презентація у 8 класі по темі «Музика у нашому житті», який був наповнений музикою, піснями, різноманітними формами роботи по створенню проекту. Слухачі школи побачили роль вчителя  і учнів у роботі над створенням проекту і і взяли активну участь ( виконуючи практичні завдання) у самому уроці. Під час круглого столу, методист ММК Чередніченко В.М. зосередилася на меті проектної роботи та етапах підготовки проекту. У занятті взяли участь заступник директора з НВР Гнєзділов ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: AlexSHOP | Дата: 02.03.2015 | Коментарі (0)

Відкриваючи заняття Школи професійної адаптації молодих вчителів других іноземних мов, яке проводилося 18.02.15  у НВК №34» з теми: «Форми позакласної роботи з іноземної мови», методист ММК Чередніченко В.М. підкреслила, що головною метою позакласної роботи з іноземної мови є стимулювання та заохочення учнів до вивчення мови, до поглиблення своїх знань та умінь, орієнтування школярів на самостійний пошук інформації. У своїй електронній презентації вчителі німецької мови Громова Т.В. і Сіленко В.Б. поділилися досвідом  роботи з теми заняття. З великим задоволенням слухачі семінару виконували практичні завдання ( проект  «Тиждень іноземної мови» ). Під час роботи круглого столу  молоді вчителі поділились своїм досвідом з теми заняття.  Заняття отримало схвальну оцінку збоку слухачів. Вчителі отримали методичні матеріали з питання форм позакласної роботи з іноземної мови. В занятті взяв участь директор НВК №34 Дейнега В.М.

Переглядів: 386 | Додав: AlexSHOP | Дата: 19.02.2015 | Коментарі (0)

      Відкриваючи заняття Школи профадаптації  молодих вчителів других іноземних мов, яке відбувалося  11.02.2015 в ЗОШ №11 з теми: «Навчаємось граючи», методист ММК Чередніченко В.М. зазначила, що одним із елементів уроку є навчальна гра. Ігрові форми роботи на уроці  другої іноземної мови активізують діяльність учнів, дають змогу виявити розумові та творчі здібності дітей.

     Керівник Школи Віржин К.М. у своїй мультимедійній презентації ознайомила слухачів  з різноманітними видами мовних ігор та методикою їх проведення на різних вікових категоріях учнів. Практичне заняття (виконання ігрових завдань) з молодими вчителями провела вчитель німецької мови Черненко Т.Ю.  Під час круглого столу вчителі обмінялись досвідом роботи з теми заняття. Кожен вчитель отримав методичні матеріали. Заняття пройшло на високому науково-методичному рівні і отримало схвальну оцінку збоку молодих колег. 

Переглядів: 406 | Додав: AlexSHOP | Дата: 11.02.2015 | Коментарі (0)

«Аудіювання  - це активний  творчий процес, який передбачає вмотивовані дії слухача, спрямовані на сприймання, пізнавання і розуміння реальної дійсності. Навчити учнів слухати – значить навчити їх розуміти і довести своє розуміння» - цими словами розпочала заняття семінару – практикуму для вчителів іспанської мови з теми: «Формування навичок аудіювання з іспанської мови в учнів старших класів у контексті особистісно – орієнтованого навчання» методист ММК Чередніченко В.М., який проходив 04.02.2015 р. у Першій міській гімназії.

    У своїй  мультимедійній презентації вчитель іспанської мови Єгорова Ю.С. ознайомила колег шкіл міста з досвідом роботи вчителів Першої міської гімназії з питання формування навичок аудіювання. Виступ вчителя Береславської В.І. був присвячений методиці формування навичок аудіювання. Береславська В.І. провела практичніе заняття з вчителями іспанської мов ( виконання тестових завд ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: AlexSHOP | Дата: 05.02.2015 | Коментарі (0)

                                                     Список

переможців  третього етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької та           французької мов

                                     Німецька мова

 

... Читати далі »
Переглядів: 735 | Додав: AlexSHOP | Дата: 20.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6